Osvrt na 2020. g. Čime smo se sve bavili ove godine?

športska radna kinologija
Dec 26 2020
alfacanis

Usprkos krajnje neobičnoj godini koja nas je zaustavila u brojnim projektima, naši su treneri ipak postigli zavidne rezultate i tako nastavili našu ideju napredovanja kroz športsku radnu kinologiju. Također, svoja znanja i iskustva rado dijelimo i primjenjujemo u radu naših školica koje nas posebno vesele svojim interesom i napretkom.

Natjecali smo se po NP-A programu na regionalnoj utakmici održanoj u Odri u kolovozu, gdje je naš trener Josip sa svojim Rexom osvojio 3. mjesto. U listopadu su Helena i Joy osvojile 2. mjesto na regionalnoj utakmici održanoj u Rijeci. Međunarodna utakmica u radu sportskih pasmina pasa održana u Novim Jankovcima naša je uspješnica godine! Osim što su naše cure koje su se i prvi puta natjecale, Megi i Ruby, osvojile visoko 2. mjesto, također smo osvojili i 2. mjesto u prvenstvu udruga športske radne kinologije!

Posebno nas veseli što smo uspjeli održati i naše tradicionalno natjecanje u psećem frizbiju, Frizgility te sudjelovati u međunarodnoj ligi – K9 Frisbee Toss & Fetch gdje smo zauzeli 1. mjesto među europskim klubovima i 19. mjesto u ukupnom poretku.

Pred našim je Alfa Canisom nadamo se uzbudljiva 2021. Veselimo se svim našim zajedničkim budućim uspjesima!