Pseći frizbi

Pseći frizbi

Alfa Canis Frizbi tim redovito se natječe na svjetskoj K9 Frisbee Toss & Fetch ligi, a dva puta godišnje organiziramo natjecanja i na svom terenu.

pseći frizbi

Pseći frizbi (dog frisbee) je sportska disciplina koja povećava izdržljivost i fizičku kondiciju psa te jača vezu između psa i vodiča (vlasnika). Frizbi je veliki izazov i za čovjeka, jer je prije početka aktivnog bavljenja ovim sportom, zbog sigurnosti psa, potrebno naučiti ispravno i sigurno bacati taj leteći tanjurić.

Alfa Canis frizbi tim

K9 Frisbee Toss & Fetch liga je svjetsko natjecanje koje se održava pet puta godišnje. Vrlo je jednostavno, a sudjelovati može svatko, bio početnik ili profesionalac, dijete ili odrasli čovjek sa svojim psom. Alfa Canis Frisbee tim već se godinama nalazi u top 10 od 100 klubova koji se natječu.

Stoga, ako se sa svojim psom želite još bolje povezati i kvalitetnije provesti zajedničko vrijeme, naučit  ćemo vas pravilno bacati frizbi, a vašeg psa zainteresirati da ga vraća. Sigurni smo da će i vaš pas, bio on mali ili veliki, čistokrvan ili mješanac, jednobojan ili šareni, biti oduševljen ovim zabavnim sportom jer psi više od svega osjete dobru atmosferu, a nema veće sreće od zajedničke zabave! Ne oklijevajte, ovo je uistinu zabava za sve!

Galerija

Udruga za školovanje ljudi i pasa Alfa Canis, pseći frizbi

Ostale aktivnosti