Treninzi poslušnosti i socijalizacije

Socijalizacija

Individualne Školice

Naše školice su isključivo individualnog tipa kako bi se vlasniku i psu pružila maksimalna kvaliteta i posvećenost tijekom cijelog trajanja školovanja. Svaki pas ima svoju jedinstvenu osobnost i karakter, pa smatramo da i mi, kao treneri, moramo imati jedinstven pristup svakom psu i njegovu vlasniku.

Alfa Canis Školice

Kako izgleda „prvi dan škole“ u našoj Udruzi?

„Školicu“ započinjemo inicijalnim satom na kojem treneri dobiju uvid u stanje psa, očekivanje i predznanje vlasnika te smjer u kojemu će krenuti njihovo „školovanje“. Na inicijalnom satu utvrđujemo i pravi motivator za psa, kroz koji će krenuti izgradnja pozitivnog odnosa vlasnika sa psom.

Poslušnost i socijalizacija pasa Alfa Canis

Što radimo u nastavku školovanja?

Drugi dio treninga su uspostava željenih granica ponašanja, koje uključuju učenje zapovijedi poput: ne i pusti, kao i osnovne vježbe poslušnosti idemouz nogusjedilezičekajdođi. Osim toga, radimo na socijalizaciji s ljudima, drugim životinjama, vozilima, zvukovima te na izgradnji pozitivnog odnosa, i suradnji psa i vlasnika.

 

Uz sve standardne dijelove treninga kroz koje polaznici prolaze, iznimno smo posvećeni različitim specifičnim izazovima s kojima se vlasnici i psi svakodnevno susreću.

Testiranje za školu?

Ne brinite, nije potrebno. Krenite samo što prije, najbolje još danas. Bilo da ste upravo postali vlasnik šteneta, odraslog psa, mješanca ili čistokrvnog, velikog ili malog psa – sve su to psi! Naša odgovornost je da suživot s tim prekrasnim četveronošcima pretvorimo u zabavan odnos pun razumijevanja. A ako ste u svom odnosu negdje i zapeli, nikad nije prekasno za popravak!

 

Svi psi koji su uspješno odradili socijalizaciju i osnovnu Školicu poslušnosti, ne moraju stati na tome. Kroz brojne discipline i programe naše Udruge, radimo i na jačanju njihove mentalne i fizičke aktivnosti.

Mali pas

Vaš mali pas zaslužuje biti istreniran

Stereotipi malih pasa: živčani, laju, reže, skaču i uporno time pokušavaju kompenzirati svoju veličinu.

Svaki pas ima svoje potrebe i zahtjeve, a to podrazumijeva i male pse koji također traže jednako puno uloženog vremena za fizičke, ali i mentalne aktivnosti.

Ostale aktivnosti